KLUB MLADIH (Kulturni centar mladih i alternativni kulturni centar) – jedinstveni prostor namijenjen djelovanju Udruge mladih.

Pronalazak primjerenog multifunkcionalnog i polivalentnog prostora koji bi zadovoljavao minimalne kriterije pokazao se do sada kao nemoguća misija. Optimalno uređen prostor u skladu s našim željama i potrebama ionako ne postoji na području grada pa smo primorani sve aktivnosti održavati prema dogovoru i u skladu s mogućnostima na ustupljenim prostorima srednjoškolskog trga, ŠRC-a, POU-a i drugih gradskih površina i ustanova koje su često neprikladne, a to može biti zadovoljavajuće samo kao povremeno, privremeno i kratkoročno riješenje zbog mnogih nedostataka takvih riješenja koje nam uvelike limitiraju spektar djelovanja i aktivnosti.

Gospodin Košćec i aktualna gradska vlast do sada su pokazali veliki interes za mlade pa stoga očekujemo da se uskoro počnu ostvarivati načela i ciljevi iz izbornog programa nove zeline u kojem se između ostalog obećava ostvarenje ovog projekta (stranica 13, točka 4., stavak 2) bez kojeg mi ne možemo graditi zdravu perspektivu. Mnoge manje i siromašnije sredine proiznašle su skromna ali izuzetno funkcionalna riješenja uz minimalna ili gotovo nikakva ulaganja. Uvjereni smo da se uz malo dobre volje mogu pronaći 4 zida s adekvatnom infrastrukturom koja smo voljni i sposobni sami urediti.

Velike nade polažemo i u projekt „Organizacije koje brinu“ na kojem sudjelujemo kao jedan od partnera zajedno sa gradom Sveti Ivan Zelina, a koji ima za cilj donjeti strategiju za djecu i mlade u kojem ćemo glavni naglasak staviti upravo na ostvarenje ovog cilja kao primarnog i krajnje prioritetnog.